Webshop Winkelmandje

Gids: Tour du Mont Blanc € 18,00
De gids Tour du Mont Blanc, die in 2022 is herzien, is de enige Nederlandstalige gids over deze populaire, wondermooie huttentrektocht rondom de Mont Blanc, de hoogste berg van de Alpen.

Wie de hele route loopt is gemiddeld 9 tot 11 dagen onderweg. De TMB loopt door Frankrijk, Italië en Zwitserland en is eenvoudig in tweeën te delen: tussen Chamonix en Courmayeur is een efficiënte busverbinding via de Mont Blanctunnel.
Gids: Met uitzicht op de Mont-Blanc € 20,00
De gids Met uitzicht op de Mont Blanc bevat 38 dagtochten en 10 korte trektochten in het Mont Blancgebied.

Het thema is: uitzicht op de hoogste berg van de Alpen, de 4810,6 m hoge Mont Blanc. Dat betekent dat je tijdens elke wandeling de Mont Blanc minstens éénmaal vol in beeld hebt.
Waterland & Zaanstreek € 14,99
Dit is de eerste wandelgids van een nieuwe serie: wandelingen van 5 tot 15 kilometer, via een gemarkeerd wandelnetwerk. Elke route loopt voor 50% of meer over gras of onverharde paden. Bijzonder: op de routekaartjes zie je welk deel van de route onverhard is.

• Titel: De mooiste netwerkwandelingen – Waterland & Zaanstreek
• Auteurs: Vladimir Mars, Rutger Burgers, Menno Zeeman.
• 15 wandelingen van 5 tot 15 km, zoveel mogelijk over gras
• Uitsluitend routes uit gemarkeerde wandelnetwerken
• Topografische routekaartjes
• Landschapsfoto's & historische illustraties
• Downloadbare gps-tracks
Bergwandelgids Tour du Mont Blanc: herzien in 2022 en volop te koop.

Van de gids 'Met uitzicht op de Mont Blanc' zijn nog 3 exemplaren te koop en de gids 'Met uitzicht op de Écrins' is uitverkocht. Bij De Zwerver in Groningen, De Noorderzon in Arnhem en Pied à Terre/Scheltema in Amsterdam zijn waarschijnlijk nog enkele exemplaren te koop. Deze gidsjes worden niet meer herzien.