Webshop Winkelmandje

Gids: Tour du Mont-Blanc € 18,00
De Tour du Mont Blanc is een 9- tot 11-daagse huttentrektocht rond de Mont Blanc (4810,6 m), de hoogste berg van de Alpen.


De tocht loopt door Frankrijk, Italië en Zwitserland. Het is de beroemdste Grande Randonnée (langeafstandwandeling) van de Alpen, die al in de jaren 1950 werd ontwikkeld. Dit uiterst praktische gidsje is de enige Nederlandstalige beschrijving van deze magnifieke tocht.
Gids: Met uitzicht op de Mont-Blanc € 20,00
De gids Met uitzicht op de Mont Blanc bevat 38 dagtochten en 10 korte trektochten in het Mont Blancgebied.

Het thema is: uitzicht op de hoogste berg van de Alpen, de 4810,6 m hoge Mont Blanc. Dat betekent dat je tijdens elke wandeling de Mont Blanc minstens éénmaal vol in beeld hebt.
Gids: Met uitzicht op de Ecrins € 23,00
In januari 2012 is de wandelgids Met uitzicht op de Écrins verschenen, die ik samen met mijn partner Robert Eckhardt geschreven heb. In maart 2017 verscheen de derde, grondig herziene editie. In de gids staan dagtochten, toppentochten, kinderwandelingen en meerdaagse tochten. Net als voor de vorige gidsen hebben we ook voor deze gids uiteraard weer elke meter zelf gelopen en beschreven.

Fotoboek People of Nepal € 30,95
People of Nepal is een doorsnede van Nepal, het volgt de geografie en de vegetatiezones van laag naar hoog: van de semi-tropische Terai via de Kathmanduvallei, de Foothills en de Himalaya naar het koude Tibetaans Plateau.

Auteur/fotograaf: Robert Eckhardt
Taal: Engels
Afmetingen: 24 x 32 cm, gebonden
ISNB: 978-94-6226-159-4
UItgegeven in 2015
Uitgever: Lecturis
Waterland & Zaanstreek € 14,99
Dit is de eerste wandelgids van een nieuwe serie: wandelingen van 5 tot 15 kilometer, via een gemarkeerd wandelnetwerk. Elke route loopt voor 50% of meer over gras of onverharde paden. Bijzonder: op de routekaartjes zie je welk deel van de route onverhard is.

• Titel: De mooiste netwerkwandelingen – Waterland & Zaanstreek
• Auteurs: Vladimir Mars, Rutger Burgers, Menno Zeeman.
• 15 wandelingen van 5 tot 15 km, zoveel mogelijk over gras
• Uitsluitend routes uit gemarkeerde wandelnetwerken
• Topografische routekaartjes
• Landschapsfoto's & historische illustraties
• Downloadbare gps-tracks
Binnenkort in Bergen Magazine: EHBO bij een hongerklop – Geen suikerbommen maar ongebrande noten.
Zie Nieuws