Bergwandelgidsjes


Drie bergwandelgidsen

In 2009 heb ik twee bergwandelgidsen gepubliceerd bij Uitgeverij Robert Weijdert: Tour du Mont Blanc en Met uitzicht op de Mont Blanc. Ik heb elke meter zelf gelopen: met opschrijfboekje, een paar ballpoints, topografische kaarten, een gps en een camera ben ik 5 maanden in het Mont Blancgebied op stap geweest. In 2022 is de gids Tour du Mont Blanc herzien.

 

Met uitzicht op de Mont Blanc: van deze gids zijn nog maar 3 exemplaren te koop in deze webshop. De gids wordt niet herzien.

Waarschijnlijk zijn er bij De Zwerver in Groningen, De Noorderzon in Arnhem en Scheltema Boekverkopers/Pied à Terre in Amsterdam nog enkele exemplaren te koop.


In januari 2012 is Met uitzicht op de Écrins verschenen, dat ik samen met mijn partner Robert Eckhardt gemaakt heb. In 2017 is ook deze gids herzien. Deze gids is in mijn webshop uitverkocht en hij wordt niet herzien. 


Verzendkosten
Bij bestelling van een gids worden alleen de portokosten doorberekend. Helaas zijn de kosten voor bestellingen binnen Europa erg hoog: Postnl.nl rekent voor een brief 100 meter over de Belgische grens evenveel als voor een brief naar Zuid-Turkije.

Bergwandelgids Tour du Mont Blanc: herzien in 2022 en volop te koop.

Van de gids 'Met uitzicht op de Mont Blanc' zijn nog 3 exemplaren te koop en de gids 'Met uitzicht op de Écrins' is uitverkocht. Bij De Zwerver in Groningen, De Noorderzon in Arnhem en Pied à Terre/Scheltema in Amsterdam zijn waarschijnlijk nog enkele exemplaren te koop. Deze gidsjes worden niet meer herzien.